ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε σημαντικές ερωτήσεις


Εάν θέλω να ασφαλίσω την οικογένεια μου υπάρχουν εκπτώσεις;

Υπάρχουν συμβόλαια τα οποία δίνουν μεγάλες εκπτώσεις στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Το δεύτερο μέλος μπορεί να έχει έκπτωση 20% το τρίτο μέλος 30% το τέταρτο μέλος 50% και τα υπόλοιπα μέλη να μην πληρώνουν ασφάλιστρα. Σε οικογενειακό συμβόλαιο μπορούν να ασφαλιστούν παιδιά έως 18 ετών και να παραμείνουν ασφαλισμένα μαζί με τους γονείς έχοντας τις εκπτώσεις έως 25 ετών εφόσον σπουδάζουν. Κατόπιν εντάσσονται σε ατομικό ασφαλιστήριο.

Ποια είναι η διαδικασία αποζημίωσης;

Η διαδικασία αποζημίωσης είναι απλή και εύκολη. Η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει να καταβάλει τα έξοδα απευθείας στο νοσοκομείο.

Εάν δεν είμαι υγιής η έχω αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας μπορώ να ασφαλιστώ;

Ναι μπορείτε να ασφαλιστείτε. Έχουμε ασφαλίσει ανθρώπους με αυτοάνοσα νοσήματα, με καρδιακές παθήσεις η παθήσεις κυκλοφοριακού, με ΧΑΠ με διαβήτη, και με άλλες παθήσεις. Κατόπιν της επικοινωνίας μας και αφού καταγράψουμε τις ανάγκες σας και το ιατρικό ιστορικό σας έχουμε την δυνατότητα και την τεχνογνωσία να σας προτείνουμε πρόγραμμα ασφάλισης το οποίο θα σας καλύπτει.

Για να ασφαλιστώ χρειάζεται να προκαταβάλω χρήματα;  

Όχι δεν χρειάζεται να προκαταβάλετε χρήματα. Αφού υποβάλλουμε την αίτηση ασφάλισης θα εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο θα σας αποσταλεί. Αφού το διαβάσετε και συμφωνείτε με την παραλαβή του μπορείτε να προβείτε στην εξόφληση του. Αυτή η διαδικασία σας διασφαλίζει διότι σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε το ασφαλιστήριο πριν πληρώσετε. Αν δεν συμφωνήσετε με την παραλαβή του εμείς ααπλά θα προβούμε στην ακύρωση του συμβολαίου. 

Η ασφάλιση μου θα λήξει κάποια στιγμή;

Δεν θα λήξει, θα σας εντάξουμε σε ασφαλιστήριο το οποίο εγγυάται την συνέχιση του ισοβίως.

Εφόσον ασφαλιστώ μπορώ μετά να διακόψω την ασφάλισή μου;

Δεν έχετε καμία δέσμευση ως προς την συνέχιση του συμβολαίου σας.

Τι πρέπει να προσέξω όταν επιλέγω νοσοκομειακό πρόγραμμα; 

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν οι όροι και οι παροχές που διέπουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Βάσει των όρων και των παροχών θα κριθεί εάν θα αποζημιωθείτε σε ενδεχόμενη νοσηλεία σας στο μέλλον. Εμείς επιλέγουμε για εσάς τα ασφαλιστήρια εκείνα που σας θωρακίζουν. Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος που θα σας εκπροσωπεί.

Είναι ακριβή η ασφάλιση υγείας;

Όχι. Η ασφάλιση υγείας σας μπορεί να προσαρμοστεί στα δικά σας οικονομικά δεδομένα