ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ


Γιατί να μας επιλέξετε ως Ασφαλιστικούς σας Συμβούλους και να μην επιλέξετε να ασφαλιστείτε μέσω διαδικτύου η τράπεζας


Ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος είναι σύμβουλος για μια ζωή. Είναι εκεί για εσάς για να σας βοηθήσει μέσα από όλες τις αλλαγές στη ζωή σας, και να σας υποστηρίξει ανά πάσα στιγμή. Είναι εκεί για εσάς συνεχώς, σε αργίες, Σ/Κ, οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της μέρας η της νύχτας. Και είναι εκεί για εσάς με πραγματικό ενδιαφέρον.

O Ασφαλιστικός Σύμβουλος θα σας δώσει μια επιλογή. Γνωρίζει τους όρους ασφάλισης και τις παροχές των ασφαλιστηρίων συμβολαίων.

Δεν χρειάζεται να περάσετε το χρόνο συμπληρώνοντας πολλές διαφορετικές online εφαρμογές για να πάρετε τις δικές σας συγκρίσεις. Με τις γνώσεις του Ασφαλιστικού Συμβούλου για την αγορά μπορεί να σας βρει το καλύτερο ασφαλιστήριο συμβόλαιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος είναι εξειδικευμένος εμπειρογνώμονας. Mπορεί να σας εξηγήσει με απλό τρόπο την πολυπλοκότητα της ασφάλισης, βοηθώντας σας να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Είναι ο προσωπικός σας σύμβουλος. Πρόσωπο με πρόσωπο γίνεται ο προσωπικός σας σύμβουλος, παίρνοντας το χρόνο να σας ακούσει και να κατανοήσει τις ατομικές σας ανάγκες.

Μπορεί να καλύψει όλες τις ασφαλιστικές σας ανάγκες παρέχοντας υπηρεσίες υγείας, συνταξιοδότησης, αυτοκινήτου, στέγασης, αστικής ευθύνης και ασφάλισης επιχειρήσεων.


Γιατί είμαστε δίπλα σας 24/7