ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Δυνατότητα ασφάλισης για τα αυτοάνοσα νοσήματα αλλά και για άλλες προγενέστερες παθήσεις


Γιατί είναι σημαντικό να ασφαλιστείτε

 • Γιατί θα αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στο ιδιωτικό σύστημα υγείας
 • Γιατί θα έχετε την δυνατότητα να αντιμετωπίσετε άμεσα και με τα καλύτερα τεχνολογικά μέσα το πρόβλημα σας
 • Γιατί μπορείτε να επιλέξετε κορυφαίους γιατρούς/χειρουργούς
 • Γιατί θα έχετε την αμεσότητα και αξιοπρέπεια σε θέματα υγείας

ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Στην σημερινή σύγχρονη εποχή πολλοί άνθρωποι πάσχουν από διάφορες παθήσεις.

Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες επιθυμούν να ασφαλίζουν υγιείς ανθρώπους.

Εάν κάποιος που κατά το παρελθόν έχει αντιμετωπίσει η αντιμετωπίζει μια πάθηση η ένα νόσημα, τότε  οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να αρνηθούν τελείως την ασφάλιση αυτού του ανθρώπου. 

Εμείς λόγω εμπειρίας και τεχνικών γνώσεων έχουμε την δυνατότητα να υποβάλουμε αίτημα ασφάλισης με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. 

Έχουμε ήδη ασφαλίσει αρκετούς συνανθρώπους μας οι οποίοι είχαν αντιμετωπίσει η αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας

Έχουμε ήδη ασφαλίσει ανθρώπους με τις παρακάτω παθήσεις:

 1. Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος,
 2. Ρευματοειδής Αρθρίτιδα
 3. Αυτοάνοση Θυρεοειδίτιδα
 4. Σκλήρυνση κατά πλάκας 
 5. Καρδιαγγειακές παθήσεις
 6. Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια-ΧΑΠ

 7. Κακοήθειες
 8. Διαβήτη τύπου Β
 9. Νόσος CROHN
 10. Νόσος GAUCHER
 11. Βρογχοπνευμονική δυσπλασία κ.α.


ΤΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΑΣ


Η ασφάλισή σας μπορεί να συμπεριλαμβάνει κάλυψη για:

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ στα εξωτερικά ιατρεία η στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών των συμβεβλημένων νοσοκομείων από Ασθένεια η Ατύχημα.

Aναλυτικά το πρόγραμμα καλύπτει τα παρακάτω έξοδα με απευθείας πληρωμή των εξόδων από την Ασφαλιστική εταιρεία.

 • Αμοιβές ιατρών-όλες οι ειδικότητες
 • Εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις
 • Φάρμακα
 • Οροί
 • Ιατρικές πράξεις
 • Αναλώσιμα υλικά
 • Νάρθηκες

Τι περιστατικά μπορείτε να αντιμετωπίσετε με το πρόγραμμα Επειγόντων:

Αιματολογικά, Πόνοι, Αναπνευστικά, Γαστρεντερολογικά, Γυναικολογικά, Ενδοκρινολογικά, Αλλεργίες, Τροφική δηλητηρίαση, παρενέργειες από φάρμακα, ατυχήματα, Μυοσκελετικά, Νευρολογικά, Ουρολογικά, Οφθαλμολογικά, Παιδιατρικά, Ρευματολογικά, ΩΡΛ 

 • Διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις
 • Κάλυψη εξόδων και από ασθένεια και από ατύχημα
 • Κάλυψη εξόδων για νοσηλείες σε ιδιωτικά νοσοκομεία. Κάλυψη εξόδων όπως δωμάτιο και τροφή, αμοιβές ιατρών, χειρουργών και αναισθησιολόγων, έξοδα χειρουργείου, έξοδα εξετάσεων, αξονικών, μαγνητικών, έξοδα θεραπείας, φάρμακα, υλικά κ.α.
 • Έξοδα μεταφοράς με ασθενοφόρο και αερομεταφοράς
 • Απευθείας πληρωμή των εξόδων νοσηλείας στα συμβεβλημένα νοσοκομεία

ΠΟΙΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Η ΑΤΥΧΗΜΑ


Τα έξοδα τροφής και του δωματίου που θα νοσηλευτείτε ανάλογα με τη θέση νοσηλείας που έχετε επιλέξει.

Οι αμοιβές ιατρών, χειρουργών, αναισθησιολόγων που θα σας φροντίσουν. Οι αμοιβές αυτές καλύπτονται απευθείας από την Ασφαλιστική.

Επιλέγετε εσείς τους κορυφαίους γιατρούς/χειρουργούς/αναισθησιολόγους ανεξάρτητα το ύψος της αμοιβής τους χωρίς περιορισμούς.

 


Πλήρης κάλυψη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Μ.Ε.Θ. και Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Μ.Α.Θ. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις κλινών μονάδων εντατικής θεραπείας στα Δημόσια νοσοκομεία.

Τα έξοδα χειρουργείου και νάρκωσης, υλικά και μοσχεύματα, εξετάσεις, παροχές φαρμάκων, θεραπείες, υγειονομικό υλικό.

Αποκλειστική νοσοκόμα.

Πλήρης κάλυψη για νοσηλεία από ΙΟΥΣ, SARS, MERS, COVID19.

Οι χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες και ανοσοθεραπείες με η χωρίς νοσηλεία.

Πλήρης κάλυψη εξόδων κολονοσκόπησης, γαστροσκόπησης και άλλων επεμβατικών διαγνωστικών εξετάσεων.

ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Παρέχεται κάλυψη από οποιοδήποτε ατύχημα προκύψει είτε στον εργασιακό σας χώρο είτε στον προσωπικό σας χρόνο είτε κατά τις μετακινήσεις σας.

Σε περίπτωση ατυχήματος επιστρέφονται όλα τα έξοδα που μπορεί να προκύψουν όπως: νάρθηκες, πατερίτσες, φυσιοθεραπείες, διαγνωστικές εξετάσεις, αξονικές μαγνητικές τομογραφίες, ιατρικές επισκέψεις κ.α.


Απευθείας πληρωμή των εξόδων νοσηλείας από την ασφαλιστική εταιρεία.

Μαζί με το ασφαλιστήριο σας παρέχεται μια ειδική κάρτα με τα στοιχεία σας μέσω της οποίας πληρώνονται από την ασφαλιστική εταιρεία όλα τα έξοδα νοσηλείας

Κάλυψη των υλικών και των μοσχευμάτων σε περίπτωση χειρουργείου.

Μοσχεύματα κερατοειδούς χιτώνα, μοσχεύματα αρτηριών, βαλβίδας καρδιάς, βηματοδότου, απινιδιστή, υλικών οστεοσύνθεσης, stent, μοσχέυματα ενδοφακού για καταρράκτη, μοσχεύματος-εμφυτεύματος για ολικές αρθροπλαστικές, μοσχεύματος για αποκατάσταση συνδέσμων κ.α.

 


Επείγουσα μεταφορά και αερομεταφορά οπουδήποτε στον κόσμο.

Μέσω διεθνούς κέντρου βοήθειας καλύπτεται η μεταφορά σε νοσοκομείο και με εναέρια μέσα 

Διαγνωστικές εξετάσεις.

Πλήρης κάλυψη για όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις που θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε. Αιματολογικές, βιοχημικές, απεικονιστικές, υπέρηχοι κ.α.

Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε όλες τις ειδικότητες.

 • Σε ιατρούς στα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείων

 • Σε ιδιώτες ιατρούς 

 • Σε διαγνωστικά κέντρα


Επιπλέον καλύψεις.

Οδοντιατρική φροντίδα, Αιμοληψία στο σπίτι, Φυσιοθεραπευτική φροντίδα, Οφθαλμολογική φροντίδα, δεύτερη ιατρική γνώμη, νοσηλεία κατ΄οίκον

Κάλυψη εξόδων που προκύπτουν πριν η μετά την νοσηλεία.

Πολύ συχνά, πριν αλλά και μετά από μια νοσηλεία θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, να κάνετε έξοδα για φυσικοθεραπείες η και για την αγορά φαρμάκων. Αυτά τα έξοδα μπορούν να καλυφθούν από το συμβόλαιο σας

Πως μπορούμε να σας ασφαλίσουμε με προσιτό ασφάλιστρο


ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ. Ορίζουμε μια συνάντηση στα γραφεία μας η στον χώρο σας μέσα από την οποία θα καταγράψουμε το ιατρικό σας ιστορικό και θα σας αναλύσουμε τις παροχές του προγράμματος ασφάλισης. Δυνατότητα επικοινωνίας και μέσω video κλήσης

ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ. Συμπληρώνουμε την αίτηση ασφάλισης καταγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια το ιατρικό σας ιστορικό και την υποβάλλουμε στην ασφαλιστική εταιρεία η οποία την αξιολογεί

ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ. Μετά την αξιολόγηση μπορεί να χρειαστεί να τεθούν κάποιοι ειδικοί όροι για τους οποίους θα σας ενημερώσουμε γραπτω΄ς

ΒΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ. Παραλαμβάνουμε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο σας παραδίδουμε. Μετά την ανάλυση και επεξήγηση του μπορείτε να προβείτε στην εξόφληση της πρώτης δόσης

Κάθε βήμα της επικοινωνίας μας είναι εμπιστευτικό και οι προσωπικές σας πληροφορίες παραμένουν σε εμάς και την ασφαλιστική εταιρεία


ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΩ ΧΡΗΜΑΤΑ;  

Όχι δεν χρειάζεται να προκαταβάλετε χρήματα. Αφού υποβάλλουμε την αίτηση ασφάλισης θα εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο θα σας αποσταλεί. Αφού το διαβάσετε και συμφωνείτε με την παραλαβή του μπορείτε να προβείτε στην εξόφληση του. Αυτή η διαδικασία σας διασφαλίζει διότι σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε το ασφαλιστήριο πριν πληρώσετε. Αν δεν συμφωνήσετε με την παραλαβή του εμείς απλά θα προβούμε στην ακύρωση του συμβολαίου


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

1. Εάν δεν είμαι υγιής η έχω αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας μπορώ να ασφαλιστώ; Κατόπιν της επικοινωνίας μας και αφού καταγράψουμε τις ανάγκες σας και το ιατρικό ιστορικό σας έχουμε την δυνατότητα και την τεχνογνωσία να σας προτείνουμε πρόγραμμα ασφάλισης το οποίο θα σας καλύπτει.

2. Τα προγράμματα υγείας κοστίζουν πολύ; Μπορούμε να σας προτείνουμε πρόγραμμα ασφάλισης προσαρμοσμένο στα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

3. Η ασφάλιση μου θα λήξει κάποια στιγμή; Δεν θα λήξει, θα σας εντάξουμε σε ασφαλιστήριο το οποίο εγγυάται την συνέχιση του ισοβίως.

4. Είμαι ηλικιωμένος μπορώ να ασφαλιστώ; Υπάρχει όριο ηλικίας; Μπορούμε να σας ασφαλίσουμε σε εξειδικευμένα προγράμματα ανεξάρτητα ποια ηλικία έχετε.

5. Εφόσον ασφαλιστώ μπορώ μετά να διακόψω την ασφάλισή μου; Δεν έχετε καμία δέσμευση ως προς την συνέχιση του συμβολαίου σας.

6. Τι πρέπει να προσέξω όταν επιλέγω νοσοκομειακό πρόγραμμα; Πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν οι όροι και οι παροχές που διέπουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Βάσει των όρων και των παροχών θα κριθεί εάν θα αποζημιωθείτε σε ενδεχόμενη νοσηλεία σας στο μέλλον. Εμείς επιλέγουμε για εσάς τα ασφαλιστήρια εκείνα που σας θωρακίζουν. Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος που θα σας εκπροσωπεί.


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. 

Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης για εσάς και την οικογένεια σας, προσαρμόζοντας το κόστος στα δικά σας οικονομικά δεδομένα Ιάσων Στεφάνου

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ 137210

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

6986696202

2109549900

stefanoujason@gmail.com

 

Άννα Μαρία Στεφάνου

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ 47423

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

6944030665

2109549900

stefanouam@gmail.com

 

Πως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Mέσω email στα: stefanoujason@gmail.com  &  stefanouam@gmail.com

Καλώντας μας στο 2119558500 - 8.30 με 18.00 καθημερινές


Γιατί να μας επιλέξετε ως Ασφαλιστικούς σας Συμβούλους και να μην επιλέξετε να ασφαλιστείτε μέσω διαδικτύου η τράπεζας.

1.Θα σας δώσουμε μια επιλογή. Γνωρίζουμε τους όρους ασφάλισης και τις παροχές των ασφαλιστηρίων συμβολαίων.
2.Δεν χρειάζεται να περάσετε το χρόνο συμπληρώνοντας πολλές διαφορετικές online εφαρμογές για να πάρετε τις δικές σας συγκρίσεις. Με τις γνώσεις μας για την αγορά  μπορούμε να βρούμε το καλύτερο ασφαλιστήριο συμβόλαιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.
3. Είμαστε εξειδικευμένοι εμπειρογνώμονες.  Mπορούμε να σας εξηγήσουμε με απλό τρόπο την πολυπλοκότητα της ασφάλισης, βοηθώντας σας να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.
4.Είμαστε οι προσωπικοί σας σύμβουλοι. Συνεργαζόμενοι με πρόσωπο με πρόσωπο γινόμαστε ο προσωπικός σας σύμβουλος, παίρνοντας το χρόνο να σας ακούσουμε και να κατανοήσουμε τις ατομικές σας ανάγκες.
5.Μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ασφαλιστικές σας ανάγκες παρέχοντας υπηρεσίες υγείας, συνταξιοδότησης, αυτοκινήτου, στέγασης, αστικής ευθύνης και ασφάλισης επιχειρήσεων.
6.Είμαστε σύμβουλοι για μια ζωή. Είμαστε εκεί για εσάς για να σας βοηθήσουμε μέσα από όλες τις αλλαγές στη ζωή σας, και να σας υποστηρίξουμε ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήστε μαζί μας.


Rating: 2 stars
3 votes