ΝΟΣΗΛΕΙΑ. Καλύψεις που παρέχονται με το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για ασθένεια η ατύχημα.

Ποια έξοδα καλύπτονται:


 

 1. Τα έξοδα τροφής και του δωματίου που θα νοσηλευτείτε ανάλογα με τη θέση νοσηλείας που έχετε επιλέξει.

 2. Οι αμοιβές ιατρών, χειρουργών, αναισθησιολόγων που θα σας φροντίσουν. Οι αμοιβές αυτές καλύπτονται απευθείας από την Ασφαλιστική.

  Επιλέγετε εσείς τους κορυφαίους γιατρούς/χειρουργούς/αναισθησιολόγους ανεξάρτητα το ύψος της αμοιβής τους χωρίς περιορισμούς.

 3. Πλήρης κάλυψη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Μ.Ε.Θ. και Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Μ.Α.Θ. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις κλινών μονάδων εντατικής θεραπείας στα Δημόσια νοσοκομεία.

 4. Τα έξοδα χειρουργείου και νάρκωσης, υλικά και μοσχεύματα, εξετάσεις, παροχές φαρμάκων, θεραπείες, υγειονομικό υλικό.

 5. Αποκλειστική νοσοκόμα.

 6. Πλήρης κάλυψη για νοσηλεία από ΙΟΥΣ, SARS, MERS, COVID19.

 7. Καλύπτονται οι χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες και ανοσοθεραπείες με η χωρίς νοσηλεία.

 8. Πλήρης κάλυψη εξόδων κολονοσκόπησης, γαστροσκόπησης και άλλων επεμβατικών διαγνωστικών εξετάσεων.

 9. Ατυχήματα. Παρέχεται κάλυψη από οποιοδήποτε ατύχημα προκύψει είτε στον εργασιακό σας χώρο είτε στον προσωπικό σας χρόνο είτε κατά τις μετακινήσεις σας.

  Σε περίπτωση ατυχήματος επιστρέφονται όλα τα έξοδα που μπορεί να προκύψουν όπως: νάρθηκες, πατερίτσες, φυσιοθεραπείες, διαγνωστικές εξετάσεις, αξονικές μαγνητικές τομογραφίες, ιατρικές επισκέψεις κ.α. 

 10. Απευθείας πληρωμή των εξόδων νοσηλείας από την ασφαλιστική εταιρεία.

  Μαζί με το ασφαλιστήριο σας παρέχεται μια ειδική κάρτα με τα στοιχεία σας μέσω της οποίας πληρώνονται από την ασφαλιστική εταιρεία όλα τα έξοδα νοσηλείας.

 11. Κάλυψη συνοδού σε περίπτωση  νοσηλείας ανήλικου παιδιού.

  Καλύπτονται τα έξοδα  συνοδού για την διαμονή στο παιδιατρικό νοσοκομείο σε περίπτωση νοσηλείας ανηλίκου. Η μητέρα ο πατέρας η κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας που παραμένει μαζί με το παιδί που νοσηλεύεται, έχει δωρεάν φαγητό και διαμονή.

 12. Κάλυψη των υλικών και των μοσχευμάτων σε περίπτωση χειρουργείου.

  Μοσχεύματα κερατοειδούς χιτώνα, μοσχεύματα αρτηριών, βαλβίδας καρδιάς, βηματοδότου, απινιδιστή, υλικών οστεοσύνθεσης, stent, μοσχέυματα ενδοφακού για καταρράκτη, μοσχεύματος-εμφυτεύματος για ολικές αρθροπλαστικές, μοσχεύματος για αποκατάσταση συνδέσμων κ.α.

 13. Επείγουσα μεταφορά και αερομεταφορά οπουδήποτε στον κόσμο.

  Μέσω διεθνούς κέντρου βοήθειας καλύπτεται η μεταφορά σε νοσοκομείο και με εναέρια μέσα.

 14. Κάλυψη εξόδων που προκύπτουν πριν η μετά την νοσηλεία.

  Πολύ συχνά, πριν αλλά και μετά από μια νοσηλεία θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, να κάνετε έξοδα για φυσικοθεραπείες η και για την αγορά φαρμάκων. Αυτά τα έξοδα μπορούν να καλυφθούν από το συμβόλαιο σας