Βαδίζουμε στο μονοπάτι της επιτυχίας.... Εκεί που βαδίζουν λίγοι......Η εμπειρία μας κάνει να πορευόμαστε στη ζωή ξέροντας τι κάνουμε, ενώ με την απειρία βαδίζουμε στην τύχη

Πλάτων
Ονομάζομαι Στεφάνου Ιάσων και δραστηριοποιούμαι με επιτυχία 30 έτη στον ασφαλιστικό χώρο έχοντας εξυπηρετήσει χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Έχω δημιουργήσει μια ομάδα εξαιρετικών συνεργατών οι οποίοι κυριολεκτικά έχουν αλλάξει την ζωή τους. 

Σε αυτήν την προσπάθεια υπάρχουν συνεργάτες οι οποίοι με έχουν βοηθήσει και με βοηθούν καθημερινά στο να αναδείξουμε την τεράστια αναγκαιότητα της ιδιωτικής ασφάλισης, και να οδηγήσουμε στην επιτυχία τους νέους συνεργάτες μας.

Η Λαμπρινή Λιακοπούλου και ο Σπύρος Κανιάς είναι δύο τέτοια αξιόλογα βραβευμένα στελέχη, με γνώσεις και εμπειρία οι οποίοι δημιουργούν την δική τους δυναμική ομάδα.

Για εμάς  η συνεχής υποστήριξη του έργου των συνεργατών μας καθώς και η ολοκληρωμένη γνώση και κατανόηση των προϊόντων και υπηρεσιών της ασφαλιστικής αγοράς, αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα.

Οδηγούμε με επιτυχία τους συνεργάτες μας  δίπλα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας προσφέροντας εξειδικευμένη γνώση με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών που μας εμπιστεύονται και την δημιουργία νέου πελατολογίου.

Παράλληλα ακολουθώντας στρατηγικές τακτικές target marketing και άλλες εξειδικευμένες μεθόδους λύνουμε για πάντα το θέμα εξεύρεσης πελατών για τους συνεργάτες μας. 

Το μυστικό μας;

Η βαθιά γνώση του αντικειμένου και η συνεχής ενημέρωση. Η αγάπη προς τους συνανθρώπους μας και η αγάπη μας για την δουλειά μας. Η συνεχής εξέλιξη και αναβάθμιση μας. Το πάθος μας για επιτυχία. Και η σκληρή δουλειά.

Το ταξίδι σε μια καλύτερη ζωή ξεκινά από μια συζήτηση στο γραφείο μας

 

 
Με τον Dean Finlay chief operating officer της South British Capital Reinsurance

 

Με τον Valsamaki Anthony ιδιοκτήτη της Eikos Risk Capital Limited London και Norfolk insurance & reinsurance company Bahamas


Όλη η αξία του πλουτισμού είναι στη χρήση του και όχι στην απόκτηση του

Αριστοτέλης 

Στεφάνου Ιάσων
Διεύθυνση Ασφαλιστικού Γραφείου
Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση
Λ. Θησέως 214 και Μπουμπουλίνας 2 Καλλιθέα
Γραφείο 2119558500
Ώρες 8.30 με 18.00 Δευτέρα - Παρασκευή
Κινητό 6986696202
stefanoujason@gmail.com


Rating: 3.6521739130435 stars
23 votes