Καλλιεργήστε τις συνήθειες της επιτυχίας

Published on 6 February 2020 at 09:53

ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Η επιτυχία στην ζωή και στην δουλειά έχει άμεση σχέση με τις συνήθειες που αναπτύσσουμε σταδιακά. Εφόσον είναι κάποιος προσηλωμένος και θέτει προτεραιότητες μπορεί να ξεπεράσει την καθημερινή αναβλητικότητα. Η επανάληψη καθημερινών "καλών" συνηθειών μας βοηθάει να έχουμε καλύτερη ζωή. Είμαστε πιο πετυχημένοι επαγγελματικά, έχουμε καλύτερη υγεία, και γενικά τα πράγματα πάνε καλύτερα.

Η ζωή είναι δράση και όχι λόγια. Η ζωή είναι μια διαρκής σειρά πράξεων. Με τις πράξεις μας δημιουργούμε ένα καλύτερο  επαγγελματικό μέλλον, με τις πράξεις μας αποδεικνύουμε την αγάπη μας προς άλλους ανθρώπους. Οι πράξεις των ανθρώπων κινούν τον πλανήτη. Όχι τα λόγια. 

Όταν λοιπόν αρχίσουμε να πράττουμε περισσότερο από το να σχεδιάζουμε και να συζητάμε τότε όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Για να μπούμε σε αυτήν την διαδικασία χρειαζόμαστε ένα πολύ ισχυρό κίνητρο. Τόσο ισχυρό που καθημερινά μας σηκώνει το πρωί από το κρεβάτι νωρίς και μας δίνει την δύναμη και την ώθηση να "κερδίσουμε" την μέρα μας. 

Βρείτε το δικό σας ισχυρό κίνητρο και μεταμορφώστε την ζωή σας, είτε αφορά εργασία, είτε αφορά σχέσεις και ανθρώπους είτε αφορά την υγεία σας.

Δώστε τέλος στην αναβλητικότητα

Άλλωστε σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μας..



Add comment

Comments

There are no comments yet.