Συμβουλευτείτε μας πριν προχωρήσετε σε ασφάλιση η ρωτήστε μας αν είστε κάτοχος ασφαλιστηρίου συμβολαίου


ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Δυνατότητα ασφάλισης για τα αυτοάνοσα νοσήματα αλλά και για άλλες προγενέστερες παθήσεις


Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες επιθυμούν να ασφαλίζουν υγιείς ανθρώπους.

Εάν κάποιος που κατά το παρελθόν έχει αντιμετωπίσει η αντιμετωπίζει μια πάθηση η ένα νόσημα, τότε  οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να αρνηθούν τελείως την ασφάλιση αυτού του ανθρώπου. 

Εμείς λόγω εμπειρίας και τεχνικών γνώσεων έχουμε την δυνατότητα να υποβάλουμε αίτημα ασφάλισης με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. 

Έχουμε ήδη ασφαλίσει αρκετούς συνανθρώπους μας οι οποίοι είχαν αντιμετωπίσει η αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

 

ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

Τα αυτοάνοσα νοσήματα είναι παθολογικές καταστάσεις που αναπτύσσονται λόγω του ότι το αμυντικό μας σύστημα στρέφεται εναντίον του ίδιου του οργανισμού και βλάπτει τα όργανα του σώματός μας. Έχουν περιγραφεί πάνω από 200 αυτοάνοσα νοσήματα. Ο Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος, η Ρευματοειδής Αρθρίτιδα, η Αυτοάνοση Θυρεοειδίτιδα, το Σύνδρομο του Sjogren, η Μυασθένεια, η Σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλα, είναι μόνον μερικά από αυτά τα νοσήματα.

Οι παράγοντες που οδηγούν το ανοσολογικό σύστημα να αναγνωρίζει δικά του στοιχεία σαν ξένα φαίνεται ότι είναι πολλοί και μη καλά τεκμηριωμένοι μέχρι σήμερα. Μπορούμε όμως να τους κατατάξουμε σε τρεις μεγάλες κατηγορίες:

1. Σε παράγοντες που αφορούν το γενετικό υπόστρωμα του καθένα. Διάφορα αυτοάνοσα νοσήματα εμφανίζονται σε άτομα μιάς οικογένειας..
2. Στο ορμονικό περιβάλλον του οργανισμού. Τα περισσότερα αυτοάνοασα νοσήματα εκδηλώνονται σε γυναίκες, ορισμένα κατά την αναπαραγωγική ηλικία και άλλα στην εμμηνόπαυση.
3. Σε περιβαλλοντικούς παράγοντες είτε αυτοί είναι λοιμώδεις δηλαδή μικροβιακές ή ιογενείς λοιμώξεις, είτε είναι το στρες. Όλοι αυτοί οι παράγοντες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και οδηγούν στην εμφάνιση των αυτοάνοσων νοσημάτων. Έχουμε όμως την τεχνογνωσία και την δυνατότητα να σας ασφαλίσουμε.


Κάλυψη πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας

Η ασφάλισή σας μπορεί να συμπεριλαμβάνει κάλυψη για:

  • Διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις
  • Κάλυψη εξόδων σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού στα εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικών νοσοκομείων
  • Κάλυψη εξόδων και από ασθένεια και από ατύχημα
  • Κάλυψη εξόδων για νοσηλείες σε ιδιωτικά νοσοκομεία. Κάλυψη εξόδων όπως δωμάτιο και τροφή, αμοιβές ιατρών, χειρουργών και αναισθησιολόγων, έξοδα χειρουργείου, έξοδα εξετάσεων, αξονικών, μαγνητικών, έξοδα θεραπείας, φάρμακα, υλικά κ.α.
  • Έξοδα μεταφοράς με ασθενοφόρο και αερομεταφοράς
  • Απευθείας πληρωμή των εξόδων νοσηλείας στα συμβεβλημένα νοσοκομεία

Πως μπορούμε να σας ασφαλίσουμε με προσιτό ασφάλιστρο


ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ. Ορίζουμε μια συνάντηση στα γραφεία μας η στον χώρο σας μέσα από την οποία θα καταγράψουμε το ιατρικό σας ιστορικό και θα σας αναλύσουμε τις παροχές του προγράμματος ασφάλισης. Δυνατότητα επικοινωνίας και μέσω video κλήσης

ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ. Συμπληρώνουμε την αίτηση ασφάλισης καταγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια το ιατρικό σας ιστορικό και την υποβάλλουμε στην ασφαλιστική εταιρεία η οποία την αξιολογεί

ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ. Μετά την αξιολόγηση μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες εξετάσεις ειδικά μετά από την ηλικία των 50 ετών

ΒΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ. Παραλαμβάνουμε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο σας παραδίδουμε. Μετά την ανάλυση και επεξήγηση του μπορείτε να προβείτε στην εξόφληση της πρώτης δόσης

Κάθε βήμα της επικοινωνίας μας είναι εμπιστευτικό και οι προσωπικές σας πληροφορίες παραμένουν σε εμάς και την ασφαλιστική εταιρεία


 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Στην εταιρεία μας είμαστε αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτησή σας.

Ονομάζομαι Στεφάνου Ιάσων και έχω 26ετή εμπειρία στις ασφαλιστικές εργασίες έχοντας εξυπηρετήσει χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.
Η κόρη μου Άννα Μαρία Στεφάνου είναι επίσης Ασφαλιστικός Πράκτορας.
Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας προτείνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης για εσάς και την οικογένειά σας.
Είμαστε σύμβουλοι για όλη σας την ζωή.
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε ενημέρωση η πληροφορία

At ΗΕALTH INSURANCE, we are committed to excellence. My name is Jason Stefanou and my qualifications include 25 years of experience in insurance sales and thousands of happy customers. My experience also includes knowledge of life insurance and underwriting.
My dayghter Anna Maria Stefanou is also an insurance agent.
We are commited to help you choose the best insurance policy for your needs. We are counselors for a lifetime - we are here to help you through all the changes in your life, and to support you at all times.

 

 

 

Επικοινωνία:

Στεφάνου Ιάσων

Διεύθυνση Ασφαλιστικού Γραφείου

Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

Λ. Θησέως 214 και Μπουμπουλίνας 2 Καλλιθέα

Γραφείο 2109549900  

Ώρες 8.30 με 18.00 Δευτέρα - Παρασκευή

Κινητό 6986696202

stefanoujason@gmail.com


Add comment

Comments

There are no comments yet.